Завітання міської голови Іваном Федоровим до STEM-лабораторії

31.08.2021

31 серпня 2021 року кафедра інформатики і кібернетики продемонструвала технологічні можливості та розвиток STEM-лабораторії міському голові Федорову Івану Сергійовичу.

Завідувач кафедри, проф. В.В. Осадчий представив можливості та інноваційні продукти лабораторії. Мелітопольський державний педагогічний  університет активно співпрацює з органами місцевого самоврядування та міською громадою. Результатом цієї співпраці є реалізація різноманітних наукових, технологічних, соціальних та культурних проектів сталого розвитку Мелітопольщини.

Просвітницька місія МДПУ поєднує формальну і неформальну освіту. Це акредитовані освітні програми, сертифікаційні програми, програми по підвищенню кваліфікації педагогічних працівників, сесії методичної майстерні педагога Нової української школи, відкриті освітні форуми, науково-практичні конференції різних рівнів.

 

Інноваційні технології дозволяють інтегрувати природничі науки в математику, технологію та інженерно-педагогічну справу. STEM-навчання підвищує конкурентоспроможність випускників університету, так як по закінченню навчального закладу здобувачі вже мають практичні навички, які знадобляться для подальшого працевлаштування. Завдяки сучасному обладнанню, яке включає в себе 3D принтер, графічні планшети, потужне комп’ютерне обладнання, набори LEGO і багато іншого, здобувачі втілюють свої ідеї в реальність, не відриваючись від навчального процесу.

 

 

Дякуємо за відвідування нашої лабораторії та запрошуємо ще Вас до лав кафедри інформатики і кібернетики!