Участь викладачів у круглому столі щодо підготовки педагогічних кадрів для системи П(ПТ)О

12.03.2021

Викладачі кафедри  проф. Осадчий В.В., доц Осадча К.П., доц. Наумук І.М.,  ст. викл. Крашеніннік І.В., ас. Чорна А.В., ас. Сердюк І.В. 11-12 березня взяли участь у круглому столі «Розробка та впровадження механізмів управління на основі партнерства при підготовці педагогічних кадрів для системи П(ПТ)О: концепції ефективного функціонування».

 

Захід проходив на базі Української інженерно-педагогічної академії в рамках Erasmus+ проєкту «Нові механізми управління на основі партнерства та стандартизації підготовки викладачів професійної освіти в Україні».

 

Метою заходу була  презентація і публічне обговорення із зацікавленими сторонами перших результатів і пропозицій щодо Концепції розвитку системи підготовки викладачів професійної освіти на основі партнерства, можливостей Інтернет-платформи зі співпраці та взаємодії між зацікавленими у професійній освіті сторонами, а також презентація ініціативи зі створення «Асоціації з розвитку професійної та неперервної освіти».

 

На засідання були запрошені представники закладів професійної, фахової передвищої та вищої освіти, роботодавців, професійних об’єднань, Міністерства освіти і науки України, Інституту професійної технічної освіти НАПН України. Також у засіданні брали участь Європейські партнери проєкту з Німеччини та Австрії, які поділилися досвідом організації підготовки викладачів у цих країнах.

Викладачі кафедри інформатики і кібернетики отримали сертифікати за участь у круглому столі «Розробка та впровадження механізмів управління на основі партнерства при підготовці педагогічних кадрів для системи П(ПТ)О: концепції ефективного функціонування»