Круглий стіл «Аналіз потреб ринку праці»

11.03.2020

Не зважаючи на карантинні умови, кафедра інформатики і кібернетики завжди і всіма способами  створювала умови для постійного розвитку та постійного аналізу потреб ринку праці. Ця робота проводиться з метою підвищення рейтингу наших випускників серед всіх здобувачів місця роботи.

 

11 березня на базі кафедри було проведено перший онлайн круглий стіл «Аналіз потреб ринку праці», в рамках якого було проведено зустріч із роботодавцями міста Мелітополь та запрошено здобувачів вищої освіти факультету інформатики і кібернетики. У ході спілкування здобувачі мали змогу поспілкуватись із роботодавцями, вислухати їх позицію та задати запитання. Завідувач кафедрою Осадчий Вячеслав Володимирович наголосив на необхідності проведення подібних заходів з метою постійного саморозвитку та роз’яснення майбутнім випускникам їх можливостей і потреб.

 

Загалом, можемо відзначити дуже приємну обстановку та приємне живе спілкування, сподіваємось що карантин скоро закінчиться і ми зможемо зустрітись вже в живому дружному колі однодумців.