Круглий стіл «Вища освіта і ринок праці»

03.04.2019

3 квітня 2019 р. на кафедрі інформатики і кібернетики відбувся круглий стіл «Вища освіта і ринок праці» під керівництвом завідувача кафедри професора Осадчого В.В. У заході взяли участь викладачі, керівники освітньо-професійних програм та студенти 1 – 4 курсів спеціальностей 015.10 Професійна освіта (Комп’ютерні технології), 122 Комп’ютерні науки, 014.09 Середня освіта (Інформатика).

На зустріч були запрошені стейкхолдери: Смоляк В.М., заступник директора з навчальної роботи КВНЗ «Запорізький педагогічний коледж» Запорізької обласної ради; програміст Бурцев О.Б.; Безпамятний Л.Т., директор ТОВ «Телеком-Таврія Мелітополь»; Наумук О.В., інженер-програміст ТОВ «Медіана» (м. Мелітополь).

Завідувач кафедри розповів про тенденції розвитку вищої освіти загалом і спеціальностей, за якими відбувається професійна підготовка бакалаврів на кафедрі. Стейкхолдери ознайомили присутніх з потребами ринку праці та вимогами до випускників університетів. Після цього студенти поставили викладачам і стейкхолдерам низку питань, на які отримали розгорнуті відповіді.