Участь у другому онлайн-турнірі FIRST LEGO League Challenge

12.03.2024

9 березня 2024 відбувся другий онлайн-турнір FIRST LEGO League Challenge. Викладачі кафедри інформатики і кібернетики взяли участь у турнірі в якості судей: доцент Альона Чорна – головна суддя турніру, ст. викладач Ірина Сердюк – суддя категорії «Інноваційний проєкт».

Тема Сезону 2023-2024 MASTERPIECE присвячена захопленням і тому, як ними поділитися. Основним завданням команд було творчо представити власне хобі, використовуючи при цьому технології та мистецтво, щоб залучити інших до власних інтересів і захоплень.

В турнірі взяли участь 17 команд з різних регіонів України.

Учасники презентували свої доробки у трьох номінаціях:

Перша номінація — «Інноваційний проєкт», де учасники знайомили з проблемами дослідження, етапами розробки, прототипами та розповідали про сферу впливу власного проєкту.

Друга номінація — «Дизайн робота» — команди демонстрували свої конструкторські вміння, знайомили з процесом проєктування та кодування завдань, розповідали про інноваційні риси їхнього робота.

Третя номінація — «Основні цінності» — знайомство суддів з командою та її унікальною історією. Команди розповідали про свої способи взаємодії, щоб кожному учаснику було комфортно працювати і при цьому було досягнуто ефективний результат.

За результатами турніру 9 команд було обрано для участі у фіналі Всеукраїнського фестивалю FIRST LEGO League Challenge.

Вітаємо команди та бажаємо подальших успіхів!