Участь представників кафедри у проєкті Erasmus+ BOOST

20.04.2024

Протягом 15-19 квітня 2024 р. представники кафедри інформатики і кібернетики Сіциліцин Юрій Олександрович, доктор філософії, старший викладач, та Прядко Андрій, здобувач вищої освіти магістерського рівня спеціальності 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології), у складі української команди взяли участь у навчальному візиті до University of Applied Sciences in Elbląg (Польша) в межах виконання проєкту ERASMUS+ Bringing Opportunities and Organizational Success To Small Local Universities in Ukraine (BOOST), номер проєкту 101083203 — BOOST — ERASMUS-EDU-2022-CBHE.

Під час візиту учасники відвідали Лабораторію імерсивної 3D візуалізації у Gdańsk University of Technology, ІТ Центр у  Tricity Academic Computer Network TASK, прослухали лекцію «Практики, інструменти і плани цифрової освіти у Приморському університеті», ознайомились з новими методами та інструментами адміністрування та роботи з LMS Moodle.

На завершення візиту представники нашого університету презентували SWOT аналіз та стратегію цифровізації МДПУ імені Богдана Хмельницького.