Наукові здобутки здобувачів вищої освіти — 2024

20.04.2024

Весна 2024 р. виявилась доволі вдалою для здобувачів вищої освіти кафедри інформатики і кібернетики. Їхні наукові здобутки були визнані на всеукраїнському рівні.

Ось деякі з них:

1. Марков Єгор, здобувач вищої освіти бакалаврського рівня спеціальності 014.09 «Середня освіта (Інформатика)» гр. 220-і, отримав диплом І ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті», який проходив в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького.
На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, яка проходила в онлайн-форматі 19.04.2024 р., він презентував свою наукову роботу  «Особливості розробки телеграм-бота «Шкільний портал»».

2. Бєлозьорцев Руслан, здобувач вищої освіти магістерського рівня спеціальності 015.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)» гр. М823-і, отримав диплом ІІІ ступеня на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Професійна освіта», який проходив в Українській інженерно-педагогічній академії (УІПА).
На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, яка проходила в онлайн-форматі 17.04.2024 р., він презентував свою наукову роботу  «Використання ділових ігор при підготовці педагогів професійного навчання».

3. Чердаклі Олександр, здобувач вищої освіти магістерського рівня спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» гр. М323-і, взяв участь у Всеукраїнському конкурсі наукових досліджень (робіт) студентів «Інформаційні технології в науці та виробництві», який проходив у Херсонському національному технічному університеті (м. Хмельницький).
На підсумковій науково-практичній конференції конкурсу, яка проходила в онлайн-форматі 19-20.03.2024 р., він презентував свою наукову роботу  «Web-орієнтована система обліку роботи малих підприємств».

4. Алієв Максим, здобувач вищої освіти бакалаврського рівня спеціальності 015.39 «Професійна освіта (Цифрові технології)» гр. 820-і, взяв участь у роботі V Міжнародної науково-практичної конференції «Освітні і культурно-мистецькі практики в контексті інтеграції України у міжнародний науково-інноваційний простір в умовах воєнного часу», яка проходила в онлайн-форматі 18-19 квітня 2024 року в КЗВО «Хортицька національна навчально-реабілітаційна академія» Запорізької обласної ради.
У межах секції «Актуальні питання використання штучного інтелекту в науці, бізнесі, політиці та суспільстві» він презентував доповідь «Використання штучного інтелекту для створення ілюстрацій».

Вітаємо наших здобувачів та їхніх наукових керівників з гарними результатами.