Семінари з питань академічної доброчесності

15.12.2023

15.12.2023 р. студенти освітніх програм бакалаврського і магістерського рівнів «Середня освіта. Інформатика», «Професійна освіта. Комп’ютерні технології», «Цифровий дизайн», «Професійна освіта. Цифрові технології», «Комп’ютерні науки» взяли участь у семінарах, присвячених питанням академічної доброчесності:

  • Семінар «Академічна доброчесність в МДПУ імені Богдана Хмельницького» провів Спірінцев Дмитро Васильович, к.тех.н., доцент, завідувач кафедри математики і фізики. Він ознайомив студентів з принципами академічної доброчесності, а також з нормативною документацією з відповідних питань, якою повинні керуватися усі учасники  освітнього процесу в університеті.
  • Вебінар «Політика академічної доброчесності: європейські стандарти» провела магістерка права Олександра Безверхня. Вона розповіла про політики щодо академічної доброчесності, прийняті в Університеті Сент-Ендрюса (Велика Британія).

За результатами семінарів студенти написали рефлексивні есе, в яких висловили свої думки щодо проблем дотримання академічної доброчесності і можливих шляхів їх подолання.