Викладачки кафедри інформатики і кібернетики на Міжнародному саміті Perspektywy Women in Tech Summit 2023

18.06.2023

14-15 червня 2023 р. викладачки кафедри інформатики і кібернетики проф. Катерина Осадча, доц. Альона Чорна та ст. викл. Ірина Сердюк взяли участь у Міжнародному саміті Perspektywy Women in Tech Summit 2023 у м. Варшава (Польща).
Саміт Women in Tech – це найбільша конференція про талановитих жінок та їхню силу змінити сучасний світ. Саміт для студентів ІТ спеціальностей, активістів, науковців, Tech&IT спеціалістів, чоловіки, які підтримують жінок, молодих спеціалістів, лідерів, стартаперів, жінок у сфері інформаційних технологій.
Цього року участь у саміті прийняли участь близько 7000 учасників. Було представлено 500 різних спікерів в галузях ІТ-технологій та техніки. Проведено 50 менторських занять та 20 спеціалізованих майстерень.
Під час саміту учасники мали змогу познайомитись з найвпливовішими жінками-лідерами сучасного світу; відвідати понад 100 стендів найбільш інноваційних світових компаній; познайомитись з найбільш надихаючими та досвідченими наставниками ІТ галузі; вдосконалити свої навички, послухати понад 50 захоплюючих Tech Talks; взяти участь у семінарах підвищення кваліфікації; дізнатися про новітні тенденції в TECH&IT, кар’єрних ноу-хау та навичках спілкування!
Саміт – це не лише техніка та кар’єра. Це вплив найталановитіших жінок у техніці, науці та інноваціях. Давайте спілкуватися, розважатися та приймати участь!