ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті та науці»

27.05.2023

25-26 травня 2023 р. в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбулася ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Інформаційні технології в освіті та науці», присвячена 100-річному ювілею університету.
Конференцію було організовано й проведено колективом кафедри інформатики і кібернетики факультету інформатики, математики та економіки у співпраці з іншими закладами вищої освіти України та закордону.
Учасників конференції привітали:
– Коноваленко Т. В. – кандидат педагогічних наук, доцент, в.о. ректора;
– Муртазієв Е.Г. – кандидат педагогічних наук, доцент, декана факультету інформатики, математики та економіки;
– Віктор Васілакі – доктор наук, науковий працівник Німецького дослідницького центру штучного інтелекту.
Чітку організацію конференції забезпечили оргкомітет і зокрема модератор – Сіциліцин Ю.О., доктор філософії, старший викладач кафедри інформатики і кібернетики.
Пленарне та секційні засідання були проведені у дистанційному форматі на платформі ZOOM. Доповіді учасників стосувалися актуальних проблем цифровізації суспільства, зокрема економіки та освіти в умовах війни, розвитку цифрових технологій та програмного забезпечення.
Свої наукові здобутки на конференції представили понад 200 науковців, викладачів та здобувачів освіти.
Конференція пройшла на сучасному організаційному рівні, з гарним інформаційним забезпеченням, завдяки чому учасники змогли апробувати результати досліджень та обмінятися науковим та практичним досвідом.
Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю з її учасниками!