Захист магістерських дипломних робіт

28.12.2022

26-28 грудня 2022 р. на кафедрі інформатики і кібернетики здобувачі вищої освіти магістерського рівня освітніх програм «Комп’ютерні науки» та «Середня освіта. Інформатика» представили результати досліджень, проведених протягом 2021-2022 років, під час захисту дипломних робіт.

Здобувачі вищої освіти ОП «Середня освіта. Інформатика» запропонували оновлені підходи до організації проєктної діяльності учнів закладів загальної середньої освіти на уроках інформатики, застосування технології змішаного навчання у викладанні шкільної інформатики, використання гейміфікації на уроках інформатики, використання інформаційних технологій в інклюзивному навчанні учнів з особливими освітніми потребами, використання сервісів Web 2.0 на уроках інформатики, організації навчання основ кібербезпеки тощо.

Здобувачі вищої освіти ОП «Комп’ютерні науки» представили на розгляд екзаменаційної комісії програмне забезпечення, розроблене з використанням різних технологій. Зокрема, інтерес викликало дослідження, в якому представлено обчислювальний метод ідентифікації типів клітин і клітинного оточення на зображеннях для характеризування мікросередовища у B-клітинній лімфомі.

За результатами роботи комісія ухвалила видати дипломи з відзнакою трьом випускникам, а також надати рекомендацію для вступу на навчання за освітньо-науковим рівнем доктора філософії.

Бажаємо нашим випускникам успіхів і натхнення у майбутній професійній діяльності.