Розпочались навчальні практики

05.12.2022

5 грудня 2022 р. стартували навчальні практики у здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня:

— навчальна обчислювальна практика: ОП «Комп’ютерні науки» (2 та 3 курси);
— навчальна практика з програмування: ОП «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» (2 курс);
— навчальна практика з комп’ютерної графіки: ОП «Цифровий дизайн» (2 курс);
— навчальна педагогічна практика: ОП «Середня освіта. Інформатика» (2 та 3 курси); ОП «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» (3 курс); ОП «Цифровий дизайн» (3 курс).

Практична підготовка триватиме 2 тижні.

Навчальні практики з програмування, з комп’ютерної графіки та обчислювальна проходитимуть на базі кафедри інформатики і кібернетики в онлайн-режимі.

Під час практик студенти матимуть можливість закріпити практичні навички, а також отримати нові знання.

На установчих зборах керівник практики з комп’ютерної графіки проф., д.пед.н. Осадча К.П. ознайомила студентів 2-го курсу освітньої програми «Цифровий дизайн» із завданнями практики та вимогами до її виконання. У ході практики студенти мають ознайомитись із функціями одного з редакторів 3D-графіки, можливостями 3D-друку та розробити 3D-модель для друку її на 3D-принтері.

Керівник навчальних обчислювальних практик доктор філософії, ст. викладач Ібрагімова Л.А. ознайомила студентів ОП «Комп’ютерні науки» (2 та 3 курси) та ОП «Професійна освіта. Комп’ютерні технології» (2 курс) із завданнями практики та вимогами до їх виконання. У ході практики студенти повинні виконати низку завдань із алгоритмізації та написання програм для виконання обчислювальних задач.