Майстер-клас для вчителів шкіл міста та району

14.01.2022

14 січня на базі STEAM-лабораторії Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького викладачі кафедри інформатики і кібернетики за підтримки відділу освіти Мелітопольської міської ради провели майстер-клас для вчителів шкіл міста та району з розробки засобів автоматизованого навчання мовою програмування Python.

Майстер-клас проводили Прядко Андрій, випускник кафедри, діючий розробник програмного забезпечення та викладач ІТ-школи Robocode, та Горлова Анастасія, студентка магістратури спеціальності 122 Комп’ютерні науки.

Під час майстер-класу вчителі ознайомились з основами використання мови програмування Python, навчились розробляти чат-бот для месенджеру Телеграм та адмініструвати сервери для автоматизованих ботів. За результатами майстер-класу учасники успішно реалізували ботів, яких зможуть покращувати та використовувати у своїй професійній діяльності.

Колектив кафедри дякує всім учасникам за активну працю та творче натхнення протягом заходу і вітає всіх із Старим Новим Роком! Хай у вашому житті панує любов, а творче натхнення не залишає вас на професійному та життєвому шляхах!