Участь викладачів кафедри у Ukraine Creative Spark Policy Forum 2021

02.12.2021

1-го грудня відбувся онлайн форум  Ukraine Creative Spark Policy, організований Британською Радою в Україні. У ньому взяли участь викладачі кафедри інформатики і кібернетики – проф. Осадчий В.В., проф. Осадча К.П., проф. Круглик В.С., ас. Ракович Г.М., ас. Савлук О.О.

 

Учасники під час форуму ознайомились із сучасними тенденціями розвитку креативних індустрій і роллю університетів та питаннями інституційної спроможності університетів для розвитку креативних індустрій,  взяли участь у пленарних дискусіях щодо впливу політики на роль університетів у розвитку креативних індустрій, освітнього ландшафту підготовки фахівців для креативних індустрій  (класичні та мистецькі університети, професійна та неформальна освіта), а також щодо прихованих важелів, які можуть допомогти посилити внесок університетів у розвиток креативних індустрій.

 

Creative Spark – п’ятирічна ініціатива Британської Ради (розпочата у 2018 році) спрямована на підтримку міжнародних університетських та інституційних партнерств для розвитку підприємницьких навичок та креативної економіки у семи країнах – Україні, країнах Південного Кавказу (Вірменії, Азербайджані, Грузії) та Центральної Азії (Казахстан, Киргизстан, Узбекистан).