Журнал «Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology» успішно проіндексовано в Ici Journals Master List 2020 з показником 94.81!

26.11.2021

Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology (ISSN: 2521-1234) успішно пройшов багатовимірне експертне оцінювання та проіндексований в базі ICI Journals Master List за 2020 рік. Вітаємо!

Ukrainian Journal of Educational Studies and Information Technology – рецензований науковий часопис, головним редактором якого є завідувач кафедри інформатики і кібернетики, професор Вячеслав Осадчий. Журнал присвячений сучасним інформаційним технологіям і актуальним проблемам освіти, публікує змістовні статті, які ґрунтовно презентують результати досліджень, а також створює відкритий майданчик, який задовольняє потреби наукової спільноти у отриманні нової інформації.

 

Index Copernicus Value є показником якості періодичних наукових видань. Унікальний характер оцінки ICV визначається тим фактом, що він дозволяє щорічно складати список наукових видань з усього світу в межах ICI Journals Master List і дає конкретні вказівки щодо функціональних областей наукового видання, які повинні бути поліпшені для постійного підвищення рівня цитування.

 

На основі перевірки інформації з оціночної анкети і аналізу випусків за 2020 рік експерти Index Copernicus встановили значення показника:

 

ICV 2020 = 94.81

 

Отримана оцінка ICV за 2020 рік відображається в списку ICI Journals Master List 2020, а також в Паспорті Журналу.

 

ICI Journals Master List — це міжнародна база, в якій щороку оцінюються періодичні видання протягом 20 років. Умовою індексації є позитивне проходження багатовимірної параметричної оцінки, заснованої в даний час на більш ніж 100 критеріях. Періодичні видання, які відповідають попереднім умовам індексації, отримують дійсний протягом 1 року індекс ICV (Index Copernicus Value), який відображає рівень розвитку журналу і його вплив на світ науки.