Участь кафедри у турнірі з дисципліни «League of Legends»

10.11.2021

Наші викладачі знову вражають своїми різнобічними талантами та активним післянавчальним життям. Так, наразі, асистент кафедри Букреєв Дмитро Олександрович, приймає участь у турнірі з дисципліни «League of Legends».

Турнір було організовано для активних учасників міжнародного Discord-серверу «Liberty Slackers» і проходить протягом 8  – 12 листопада.

Наразі команда, учасником якої є наш викладач, пройшла у півфінал із рахунком 2:0 та на позитиві готується до більш важких і цікавих матчів.

 

Дмитро Олександрович прокоментував своє захоплення:

 

«Сьогодні кіберспорт розвивається на рівні, а може навіть активніше, ніж спорт класичний, тому ми маємо бути не тільки «сухими» науковцями і викладачами, а й розділяти інтереси нашої молоді та бути в тренді.

Кіберспортивні ігри розвивають стратегічне мислення, швидкість реакції, вміння працювати в команді, тож я вважаю, що використання ігор у якості сучасного засобу геймифікації освіти, є продуктивним та провідним підходом до розвитку hardskills.

А особисто для мене таке хобі – це відпочинок та гарний настрій. Кожен з нас із самого дитинства полюбляє ігри і наша кафедра не виключення. Якби ви знали, як наші професори колись різались ще в CS 1.6 та Козаків! Не впевнений, що наші здобувачі змогли б їх переграти. Тому грайте, але пам’ятайте, що вчитись теж дуже і дуже важливо!»

 

Сподіваємося, що на цьому цікаві факти про наших викладачів не завершяться, а у подальшому їх досягнення будуть тільки збільшуватись, а Дмитру Олександровичу бажаємо професійного розвитку, творчого успіху та звичайно ж перемоги у турнірі!