Привітання здобувачів вищої освіти Мелітопольського Державного Педагогічного Університету з початком навчального року!

01.09.2021

Ось і минуло літо, ми будемо згадувати його ще довго, а наші літні фотографії будуть зігрівати душу холодними, зимовими вечорами.
Сьогодні свято 1 вересня. І нехай новий навчальний рік буде для Вас роком змін, роком досягнення, великих успіхів, і щоб кожен день був яскравим, незабутнім, плідним і наповнювався тільки позитивними результатами, новим досвідом і відмінним настроєм.

 

Зустрічайте студенти

Свято — День знань,

Він розпочав навчальний рік.

Бажаємо успіхів Вам і впевненості,

Щоб Ви не мали хвостів,

Бажаємо Вам заліків

Без перездачі,

І добрих професорів.

І нехай нелегка

До диплома дорога,

Її Ви гідні пройти,

Кмітливість студентська і успіх

Нехай Вам допомагає в дорозі дійти до своєї мети!

 

Перше вересня. Саме в цей день тисячі молодих людей починають свій шлях до здійснення мрії, до здобуття  знань.  Сьогодні для першокурсників пролунав перший у житті студентський дзвінок, першокурсники переступили поріг своєї «альма-матер» як студенти. Серед них здобувачі – першокурсники кафедри інформатики і кібернетики. Наші майбутні генії! З допитливими очима, в яких сяє радість, надія, прагнення до здобуття нових знань і розвитку. Їх зустріли та прийняли до нашої дружньої сім’ї  викладачі, студенти-старшокурсники. На лінійці був і флешмоб, і танці з піснями, і щирі побажання, і привітання високоповажних гостей. Дорогі наші друзі – першокурсники та студенти магістратури!

Бажаємо Всім, хто сідає за студентську лаву, посидючості та наполегливості в придбанні знань, а Всім педагогам професійних успіхів, від яких багато в чому залежить майбутнє нашої країни. Давня мудрість «Вік живи — вік учись» сьогодні актуальна, як ніколи, освіта стає основою для успішної кар’єри і благополучного життя. Нехай цей навчальний рік стане для всіх Вас відправною точкою до підкорення нових вершин! Бажаємо перемоги і здійснення всіх бажань! З Днем знань!

 

Успіхів Вам у новому навчальному році, юні програмісти, дизайнери та майбутні вчителі!

 

Кафедра інформатики і кібернетики