Вітаємо аспірантів Ібрагімову Людмилу та Сендера Андрія з успішним захистом дисертаційних робіт!

26.05.2021

26-го травня 2021 року відбувся захист дисертаційних робіт на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями) наступних аспірантів:

 

ІБРАГІМОВОЇ Людимили Анатоліївни

Спеціалізована вчена рада ДФ 18.053.013

За темою дисертації: «Формування алгоритмічної компетентності майбутніх інженерів–програмістів у процесі професійної підготовки».

Науковий керівник: Осадчий Вячеслав Володимирович – доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики і кібернетики МДПУ імені Богдана Хмельницького.

 

СЕНДЕРА Андрія Андрійовича

Спеціалізована вчена рада ДФ 18.053.014

За темою дисертації: «Організаційно-методичні засади інтенсифікації професійної підготовки майбутніх інженерів-програмістів з урахуванням когнітивних стилів».

Науковий керівник: Круглик Владислав Сергійович – доктор педагогічних наук, професор кафедри інформатики і кібернетики МДПУ імені Богдана Хмельницького.

 

Кафедра інформатики і кібернетики щиро вітає Ібрагімову Людмилу Анатоліївну, Сендера Андрія Андрійовича та іх наукових керівників – Осадчого Вячеслава Володимировича та Круглика Владислава Сергійовича з успішним захистом дисертаційних робіт!

 

Бажаємо творчого натхнення та подальших досягнень у науковій діяльності, наснаги в професійному та особистісному зростанні!