Участь студенток і викладачок у Міжнародному дні дівчат в ІКТ

22.04.2021

22 квітня з студентки нашої кафедри і учасниці філіалу Дівчата STEM — Макаревич Каріна та Деменок Катерина — разом з координаторкою філіалу проф. Осадчою К.П. брали участь у святкуванні 10-річчя Міжнародного дня дівчат в ІКТ.

 

День дівчат в ІКТ” — це онлайн конференція для дівчат, приурочена до святкування 10-річчя Міжнародного дня дівчат в ІКТ, який щорічно проходить по всьому світу в 4-й четвер квітня. 

Під час заходу було проведено панельні дискусії на тему участі дівчат у ІТ-індустрії, виступи надихаючих жінок у сфері ІТ, майстер класи і конкурси.

  

Серед організацій та компаній-учасниць заходу: Міністерство цифрової трансформації України (Дія.Цифрова освіта), ІМЗО, Women Go Tech, EU4Digital Project: promoting women in tech, Jooble, DOU.ua, Wix Engineering, Snap Inc., Intellias, SoftServe, Itera, ІТ-Інтегратор, Metinvest Digital, Luxoft, ELEKS, Ciklum, Cherkasy IT Cluster.

Організатор заходу Центр «Розвиток Корпоративної Соціальної Відповідальності», ініціатива Дівчата STEM. Захід пройшов у рамках проєкту «Трамплін до рівності», що реалізується UNFPA Ukraine / Фонд ООН у галузі народонаселення в Україні за фінансової підтримки Швеції (Embassy of Sweden in Kyiv).