Кураторська година з питань протидії кібербулінгу

21.04.2021

Сьогодні кафедра інформатики і кібернетики провела для здобувачів загальну дистанційну кураторську годину з питань протидії та захисту від кібербулінгу.

Куратори груп І-ІІІ курсів  спеціальностей «122 Комп’ютерні науки», «015.39 Професійна освіта. Цифрові технології», «014.09 Середня освіта. Інформатика» — Сердюк І.М., Ракович Г.М., Чорна А.В., Сіциліцин Ю.О., Букреєв Д.О. розкрили здобувачам інформацію щодо природи та проявів кібербулінгу, наголосили на потребі протидії цього феномену та розкрили особливості методів захисту.

Загалом кураторська година пройшла в умовах активного діалогу, здобувачі уточнювали хвилюючі їх питання та ділились своїм поглядом на ті чи інші речі з цього приводу.

 

За посиланням пропонуємо вам розглянути законодавчі та нормативно-правові акти, а також ознайомитися с рекомендаціями МОН щодо запобігання та протидії насильства. 

 

Сподіваємось, наші здобувачі не стануть жертвами кібербулінгу, а набуті знання зможуть використати у своїй професійній діяльності з метою створення безпечного кіберпростору для всіх!