Вітаємо здобувачів вищої освіти з Днем студента та початком нового навчального семестру!

25.01.2021

 

Прийміть наші щирі вітання з Днем студента!

 

Шановні здобувачі вищої освіти Мелітопольського державного педагогічного університету ім. Богдана Хмельницького, вітаємо Вас з Днем студента та початком нового навчального семестру! Завершилася напружена пора зимової сесії та студентські канікули. Ми щиро дякуємо Вам за старанність у навчанні, наполегливість в опануванні нових освітніх горизонтів. Ви вдало крокуєте на шляху до своєї мрії – стати освіченим фахівцем своєї справи, а ми пишаємось успіхами своїх студентів! 

 

25-го січня розпочався навчальний процес на кафедрі інформатики і кібернетики – перший начиточний тиждень в цьому році, який буде проведено в online-формі. Сподіваємося, що через тиждень ми всі зможемо зустрітитися вже у аудиторіях – в теплій та приємній атмосфері. Здобувачі 4-го курсу вже з сьогоднішнього дня відправилися на виробничу практику за фахом. Здобувачі освіти спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) з 25.01.21 р. по 05.03.21 р., а здобувачі спеціальності 122 Комп’ютерні науки з 25.01.21 р. по 19.02.21 р. Здобувачі 2-го курсу навчання відправляться на навчальну практику на наступному тижні – з 01.02.21 р. по 12.02.21 р.

 

Нехай буде успішною Ваша навчальна праця, наповнена креативом та старанністю! Нехай нинішній навчальний семестр стане періодом нових професійних досягнень, наукових відкриттів та особистих звершень.

Бажаємо міцного здоров’я, впевненості у власних силах та відвертого прагнення до нових знань! А також злагоди, добра, натхнення, задоволення від результатів своєї праці.

 

 Саме від Вас залежить Ваше майбутнє!