Зустріч аспірантів кафедри з міжнародною молодіжною організацією AIESEC

20.01.2021

20 cічня в Мелітопольському державному педагогічному університеті імені Богдана Хмельницького відбулась зустріч апірантів університету із AIESEC. В роботі конференції приймали участь аспіранти спеціальності «015 Професійна освіта (за спеціалізаціями)», зокрема: Букреєв Дмитро Олександрович, Ібрагімова Людмила Анатоліївна, Сіциліцин Юрій Олександрович, Крашеніннік Ірина Володимирівна, Сендер Андрій Андрійович та Купчак Євген Олександрович. 

 

AIESEC (колишня абревіатура з фр. Association internationale des étudiants en sciences économiques et commerciales) — це міжнародна молодіжна некомерційна, неполітична, незалежна організація, повністю керована молоддю у віці від 18 до 29 років, метою якої є мир і реалізація лідерського та професійного потенціалу молоді шляхом міжкультурного обміну.

 

Зустріч проводила віце-президент українського відділення AIESEC Анастасія Пухач, яка розповіла молодим науковцям про можливості міжнародного співробітнцитва та запросила до співпраці у майбутньому.

 

Сподіваємось що кожен з учасників вбере в себе частичку інформації і у подальшому скористується можливостіми організації.