XV Міжнародна науково-практична конференція з інформаційних технологій в освіті

16.01.2021

14 і 15 січня викладачі нашої кафедри, проф. Осадчий В. В. та доц. Осадка К. П. Взяли участь у XV Міжнародній науково-практичній конференції з інформаційних технологій в освіті

 

Конференцію організовано НАПН України, Вінницьким державним педагогічним університетом імені Михайла Коцюбинського, Академією спеціальної педагогіки імені Марії Гжегожевської у Варшаві (Республіка Польща)

Відкрила конференцію ректор Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського Наталія ЛАЗАРЕНКО, яка наголосила: конференція має солідну історію, глибокі наукові традиції, що і тому відчутний її значний вплив на розвиток досліджень з напряму інформаційних технологій в освіті у Вінницькому ДПУ імені Михайла Коцюбинського.  

 

З вітальним словом виступив президент НАПН України Василь КРЕМЕНЬ. Він наголосив на значимості конференції і подякував її засновникам і незмінним лідерам в організації  – академіку-секретарю відділення професійної освіти і освіти дорослих НАПН України Неллі НИЧКАЛО, академіку НАПН України Роману ГУРЕВИЧУ, а також постійним співорганізаторам – очільникам і колективам Інституту професійної освіти і освіти дорослих та Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України. Василь КРЕМЕНЬ наголосив на двох складниках конкурентоспроможності сучасного фахівця – володінні інформаційними технологіями на сучасному рівні та інноваційності, що їх всебічно аналізує наукова спільнота конференції.

 

Наші викладачі виступили із доповідями по НДР кафедри, а саме В. В. Осадчий — на пленарному засіданні з доповіддю «Адаптивні системи професійної підготовки майбутніх фахівців в умовах змішаного навчання», К. П. Осадча – «Адаптивні технології навчання засобами Moodle».