Вітаємо випускників 2-го курсу магістратури з успішним завершенням навчання!

06.01.2021

Вітаємо випускників факультету інформатики, математики та економіки з успішним завершенням навчання та отриманням диплома «магістра»!

 

06 січня 2021 року о 16:00 для студентів 2 курсу магістратури спеціальностей 122 «Комп’ютерні науки» та 014.09 «Середня освіта (Інформатика)» відбулось свято вручення дипломів. Півтора роки навчання в магістратурі пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день – вручення заповітних дипломів. Для університету – це головна подія року, для випускників – чергова сходинка на шляху підкорення професійних вершин.

У 2020 році пандемія внесла свої корективи в життя кожного з нас, в роботу Університету і навіть саму процедуру вручення дипломів, яка проводилася у незвичайному онлайн-форматі (дивись тут). Але й це не зупинило керівництву університету блискуче провести цю подію!

 

Кафедра інформатики і кібернетики вітає своїх випускників з успішним завершенням навчання та захистом дипломних робіт. Бажаємо Вам оптимізму, натхнення, наполегливості, кар’єрних здобутків, особистих перемог, реалізації задумів і творчих планів. Божого благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги та невичерпної енергії! Нехай Вам щастить у нових звершеннях, ніколи не зупиняйтесь на досягнутому!