Привітання з новорічними святами та закінченням зимової сесії

06.01.2021

Вітаємо всіх викладачів, співробітників та студентів університету з Новим 2021 роком та Різдвом Христовим!

 

Прийміть наші найщиріші та найтепліші побажання здоров’я, щастя і успіхів в усіх Ваших починаннях. Для більшості з нас новорічні свята є найулюбленішими для нас. Вони символізують оновлення, щастя зустрічей з рідними та близькими, радісні турботи та очікування дива.

На порозі нового 2021 року ми завжди пригадуємо добрі справи й досягнення минулого року.  У 2020 році їх було чимало, зокрема в освітній, науковій та інноваційній діяльності, в розвитку мистецтва та культури — усе це було б неможливим без участі кожного з Вас.

Студенти 2, 3, 4 курсу бакалаврату та 2 курсу магістратури вже успішно завершили сесію та відправилися на зимові канікули. Для наших першачків залишилося лише кілька випробувань і ось-ось вони також відправляться в довгожданий відпочинок.

Хочемо відмітити яскравий захист проектів студентів першого курсу спеціальностей 122 Комп’ютерні науки, 014.09 Середня освіта (Інформатика), 015.39 Професійна освіта (Цифрові технології). Майбутні педагоги та програмісти сумлінно працювали над розробкою мобільних ігор, створенням власного сайту та гарно показали свої професійні здібності на дисципліні «Вступ до фаху», викладачем якої є завідувач кафедри інформатики і кібернетики, професор Осадчий В.В. А ось дизайнери підняли святковий дух та порадували нас чарівними новорічними іграшками, завдяки яким ми прикрасили стенд кафедри.

 

Бажаємо усім Вам здоров’я, професійних успіхів, нових перемог і досягнень — Ви у нас найкращі! Нехай новорічні свята принесуть усім нам мир, злагоду і добробут.

З повагою, кафедра інформатики і кібернетики.