Захист дипломних робіт студентів-магістрантів

16.12.2020

14, 15 та 16 грудня 2020 р. на кафедрі інформатики і кібернетики відбувся захист дипломних робіт здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальностей 014.09 Середня освіта. Інформатика та 122 Комп’ютерні науки.

Захист проходив під головуванням д.тех.н., професора Єремєєва В.С., за участі викладачів кафедри ст.викл. Конюхова С.Л., ст.викл. Наумук І.М. та ас. Сердюк І.М.

Захід відбувався онлайн з використанням ZOOM-конференції. Студенти повідомили про отримані протягом виконання своїх досліджень результати, супроводжуючи доповіді демонстрацією презентацій. Наприкінці кожного виступу відбувалося обговорення робіт, під час якого студенти обґрунтовували обрані методи вирішення поставлених завдань та відповідали на питання.

Завдячуючи високим навичкам викладачів в питаннях використання засобів дистанційної освіти, захист дипломних робіт було проведено організовано і ефективно.

Кафедра інформатики і кібернетики вітає випускників із вдалим захистом, та бажає вам успіхів на вашому професійному шляху життя!