Вітання найактивніших учнів-інформатиків

08.12.2020

Наша кафедра завжди пишалась своїм прогресивним підходом і ось знову щось новеньке! Ми вже дуже давно казали, що дуже дякуємо всім тим, хто підтримує нас на шляху надання якісної освіти для нашої талановитої молоді, приймає участь та усякими способами підтримує  починання у рамках наших ІТ-заходів для молоді міста і району.

 

І сьогодні ми раді підтримати молоде підростаюче покоління, а також безпосередньо їх викладачів за активну участь у агітаційній роботі та підтримку у наших прагненнях в рамках участі у профорієнтаційних та наукових заходах кафедри. Сьогодні ми вітали найактивніших і найталановитіших учнів 8-В класу Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №4 ММР ЗО та їх викладача інформатики Ченцова Олександра Миколайовича на базі STEAM-лабораторії, де завідувач кафедрою Осадчий Вячеслав Володимирович урочисто вручив юним інформатикам новесенький квадрокоптер.

 

Сподіваємось, ми і на далі продовжимо якісну співпрацю на шляху до сучасного ІТ-простору для нас і наших дітей. Разом до майбутнього!

 

А ви теж хочете подарунок?

 

Ну то щож, все що вам потрібно, це бути активними учасниками наших заходів і розділяти наші мрії і бажання зробити цей світ трішечки краще!