Участь кафедри у 3rd Computer Science & Software Engineering Student Workshop

27.11.2020

27 листопада було проведено ІІІ Студентський семінар з інформатики та програмного забезпечення (CS & SE @ SW), цей рецензований семінар, присвячений дослідним досягненням та застосуванню інформаційних технологій.

 

Основною задачею семінару було створення експертного середовища для молодих дослідників, які перебувають на початку своєї кар’єри, таких як студенти магістратури або докторантури, для презентації та обговорення останніх ідей та ранніх результатів студентських проектів чи інших дослідження, спрямоване на отримання ступеня магістра або доктора наук.

 

Молодим дослідникам була запропонована можливість обговорити свої дослідницькі ідеї зі своїми колегами, науковими керівниками та старшими науковцями, що працюють у галузях, що входять до сфери CS&SE@SW 2020.

 

У роботі CS&SE@SW 2020 принйняли участь аспіранти кафедри інформатки і кібернетики Букреєв Дмитро, Чорний Павло, Сендер Андрій, Купчак Євген зі своєю роботою «Features of the development of an automated educational and control complex for checking the quality of students».

 

Бажаємо молодим науковцям плідної роботи та подальшого наукового росту!