Зустріч студентів з full-stack developer-ом Андрієм Сендером

13.10.2020

13 жовтня до нас завітав аспірант нашої кафедри спеціальності «015 Професійна освіта» Андрій Сендер, який в 2010 році отримав диплом вчителя інформатики. Колись він був простим студентом, а сьогодні він провідний Full-stack та Android & IOS розробник, який співпрацює із багатьма компаніями. Створив особистий сервіс Eda24 та програмує на PHP, JS, NodeJS, HTML5, CSS, SQL, C#, Java мовах.

Завжди приємно зустрічати провідних програмістів і вдвічі приємніше, коли це наші студенти та випускники! 

 

Андрій Сендер ділився досвідом розробки в реальних умовах. Разом зі студентами він розібрав шлях від low-developer`a до teamlead`a і архітектора. Під час лекції були обговорені актуальні стеки технологій в поточному web-development’е. Максимально ефективно обговорили стадії запусків і розвитку стартапів: від ідеї до реалізації.

Особливу увагу аспірант висловив завідувачу кафедри, доктору педагогічних наук, професору Осадчему Вячеславу за запрошення і організацію подібних зустрічей. «Наше майбутнє народжується тут, наше майбутнє починається зі знань», — промовив Андрій.

 

Сподіваємося, що всі поради та секрети, якими поділився Андрій Сендер, стануть в нагоді нашим студентам. Дуже дякуємо за те, що завітали до нас та провели такий інформативний і цікавий семінар! Чекаємо нових зустрічей!