Подяка Осадчому Вячеславу Володимировичу від наукового фахового видання «Інформаційні технології і засоби навчання»

06.10.2020

Інститут інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України як засновник і утримувач Електронного наукового фахового видання «Інформаційні технології і засоби навчання» висловлює щиру подяку Осадчому Вячеславу Володимировичу за експертний внесок у підвищення якості вітчизняних публікацій!

За 14 років процвітання журналу стоїть велика праця, креативні та наукові задуми, цілеспрямованість, уміння вміло донести до читача інформацію. Не дарма журнал «Інформаційні технології і засоби навчання» займає першу сходинку у рейтингу Топ-100 найкращих українськомовних наукових періодичних вітчизняних видань за версією Google Scholar. Велика честь приймати участь в розвитку одного із кращих, за міжнародним незалежним оцінюванням, наукових журналів України.

За словами директора інституту, головного редактора журналу, В. Ю. Бикова: «Наша редакційна команда, в котрій ефективно працює Осадчий Вячеслав Володимирович, формує й утверджує новітню культуру проведення наукових досліджень і розробок, подання їх результатів, що відповідає надсучасним міжнародним вимогам. Це реальна діяльність щодо міжнародного визнання і утвердження високого статусу української науки, оцінки її внеску у світові наукові здобутки, передову науково-освітню практику».

Вітаємо Осадчого Вячеслава Володимировича за експертний внесок в журнал «Інформаційні технології і засоби навчання» Інституту інформаційних технологій і засобів навчання НАПН України.

Бажаємо творчого натхнення та подальших успіхів в науковій та професійній діяльності!

Подяка

Изображение 2 из 2