IT-заходи та онлайн-вебінари, які Вам будуть цікаві у вересні місяці ч.1

21.09.2020

 

Воркшоп з програмування «We’re girls…and we CAN CODE IT!»

 

Дата: 22.09 (вт) 16.00–18:00

Місце: online (ZOOM)

Учасники воркшопу зможуть створити власний код, надіслати його менторам та відразу перевірити його дію, наділивши спеціально створеного робота базовим функціоналом: рух вперед-назад, повороти, обертання, управління джойстиком, розкручування сервоприводу. Робот знаходитиметься у приміщенні, де будуть кодувати дівчата → тому кожен зможе побачити як діє його авторський код в режимі реального часу. Ми прагнемо популяризувати кодування серед дівчат, поділившись знаннями та навичками у програмуванні, тому саме представниці прекрасного полу є менторами на нашому воркшопі! Захід відбувається в рамках тижня програмування ЄС та ініціативи Meet and Code.

Подія безкоштовна та відкрита для всіх, хто цікавиться робототехнікою та програмуванням (вік учасників — від 12 до 25 років). Вперед за новими знаннями, навичками та враженнями!

Реєструйтесь тут: bit.ly/Meet-n-Code-register-1

 

Вебінар «Знайомство з мовою програмування Python»

 

Дата: 22.09 (вт), 17:00

Місце: online

Вебінар буде корисний тим, хто бажає спробувати себе Python-розробником; планує вивчати Python і собі шукає наставника-професіонала; бажає розвиватися і підвищити свою конкурентоспроможність і хоче заощадити час і досягти результату. Спікер: Anton Mazun – Python Developer at GeeksForLess Inc, який відповість на запитання: що собою являє мова програмування Python? Як простіше освоїти мову: з чого почати і як не заплутатися? Де використовується Python?

Вебінар безоплатний, встигни зареєструватися: bit.ly/3hGkOsi

Додати в Google-calendar: bit.ly/2E0Aj0e