Вітання Крашеніннік Ірини Володимирівни із успішним захистом дисертації

15.09.2020

Нещодавно ми привітали Осадчу Катерину Петрівну зі здобуттям наукового ступеня доктора педагогічних наук, а вже сьогодні ми щиро вітаємо асистента нашої кафедри – Крашеніннік Ірину Володимирівну із успішним захистом дисертації на здобуття наукового ступеня доктора філософії зі спеціальності 015 Професійна освіта (за спеціалізаціями).

Темою дисертації була «Формування фахових компетентностей майбутніх інженерів-програмістів в умовах скороченого циклу професійної підготовки в університетах». Науковим керівником в досліджені виступав доктор педагогічних наук, професор, завідувач кафедри інформатики і кібернетики – Осадчий Вячеслав Володимирович.

Захист відбувся 15 вересня 2020 року о 11:00 на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького. Ми бажаємо Ірині Володимирівні успішного втілення всіх наукових та творчих досягнень, натхнення в професійному зростанні, блискучих ідей для подальшого саморозвитку і самореалізації, та кріпкого здоров’я.

Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутих успіхах і постійно боротися за свою мрію, бажаємо неймовірних сил, світлого розуму і гарного настрою, великого щастя в житті та удачі! Вітаємо!

 

Опубліковано Sergiy Konyukhov Вівторок, 15 вересня 2020 р.