Вітаємо зі святом першокурсника!

15.09.2020

Шановні викладачі та студенти, щиро вітаємо Вас з початком нового 2020-2021 навчального року!

 

15-го вересня о 9:00 відбулося свято, присвячене Дню Знань, як завжди яскраве і насичене емоційністю. В урочистій, хвилюючій атмосфері Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького гостинно відчинив двері у храм науки. Це саме той день, з якого починається дорога в майбутнє для кожного з нас.

Початок нового навчального року, здавалося б, звичайна щорічна подія, але для студентів-першокурсників цей день осені постає в пам’яті відлунням першого шкільного дзвоника і початком сходження до вершин країни Знань.

У цей день Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького щиро привітав та відкрив двері для своїх першокурсників, запрошуючи на свято. День Знань символічно завершує літні канікули та відкриває нову сходинку в країні Знань – початок нового навчального року, де можна зануритися у цікавий світ інформації та нових знань. Майбутні студенти нашої кафедри зануряться в чарівну атмосферу сучасних IT-технологій, власної STEAM-лабораторії та великого досвіду наших викладачів, які допоможуть кожному студенту розкрити, розвинути та покращити свої здібності.

Студентам бажаємо наполегливо йти до своєї мети – оволодіти омріяною професією в найкращій #ікафедра_МДПУ, зустріти добрих і надійних друзів, наставників.

Цього року ми зарахували студентів-першачків, у яких незабаром відбудеться посвята в програмісти та дизайнери, та студентів-магістрантів. Навчання на кафедрі інформатики і кібернетики – це незабутні кіберроки, творча, продуктивна атмосфера для людей, які рухають світ!

Не забувайте про карантинні обмеження, дбайте про себе – носить з собою антисептики та маски (змінюйте маску кожні 3 години перебування в університеті), слідкуйте за ретельною гігієною рук. Приготуйтеся до температурного скрінінга кожного дня та не скупчуйтесь парами у коридорі, мінімальна дистанція – 1,5 метрів.

Нехай новий навчальний рік стане для кожного з нас часом звершень і відкриттів. Навчайтесь та працюйте із задоволенням, використовуйте кожен день для підкорення вершин в освіті, науці, технологіях, культурі та спорті.

З розкладом занять можна ознайомитись за посиланням.

 

Успіхів Вам у новому навчальному році, юні програмісти, дизайнери та майбутні вчителі!

 

Кафедра інформатики і кібернетики