Вікі любить пам’ятки 2020 в Україні / Wiki Loves Monuments 2020 in Ukraine

31.08.2020

З 1 по 30 вересня вже традиційно пройде українська частина міжнародного фотоконкурсу «Вікі любить пам’ятки»! На конкурс можна подавати власні фото пам’яток історико-культурної спадщини України — і змагатися за призи. Більше можна прочитати за посиланням.

Радимо ознайомитися із детальними правилами, а також із відповідями на часті питання. З найважливіших змін цього року:

у номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток» — збільшився додатковий бал за фотографії пам’яток (якщо світлин пам’ятки раніше не було завантажено, то можна отримати 21 бал.
Нагадаємо, що всі фотографії автоматично беруть участь у номінації «За найбільшу кількість сфотографованих пам’яток»; однак для того, щоб фото позмагалося у номінації «Найкраще фото», потрібно підтвердити це при завантаженні.

Цього року теж є спецномінації «Єврейська спадщина», «Млини» та «Відео». Також є спеціальна номінація від проєкту «Via Regia Ukraine» — у ній автоматично беруть участь світлини всіх пам’яток міст України, через які пролягає Via Regia — Дубно, Рівне, Острог, Львів, Броди, Городок (Львівська область), Луцьк, Володимир-Волинський, Радомишль, Житомир та Київ. Цього року у Завантажувачі не передбачено окремих параметрів для спецномінацій — світлини зараховуватимуться автоматично з відповідних списків.

Усі номінації та спецномінації конкурсу описані тут.

Приєднуйтеся!

Зі списками пам’яток можна ознайомитися тут. Більше інформації про конкурс дивіться за посиланням

Якщо у Вас є запитання, можете звертатися wlm@wikimedia.org.ua чи у фейсбук