Початок нового 2020-2021 навчального року

31.08.2020

1 вересня розпочинається новий 2020-2021 навчальний рік в МДПУ, а для першокурсників – 15 вересня.

 

Дякуємо всім студентам і викладачам за велику роботу під час весняного навчального семестру 2020.
Не зважаючи на те, що з сайтом дистанційних технологій ми працюємо систематично, налагодити онлайн спілкування було для нас викликом. Переважна більшість із вас знайшли технічні можливості і залишилися з нами на зв’язку протягом усього семестру.
А пам’ятаєте кураторську годину онлайн, онлайн дискотеку, турнір з кіберспорту? Заняття карате та проведення всеукраїнських конкурсів, олімпіад і конференцій. Ми все зробили!

 

На наше щастя Запорізька область у «зеленій зоні», і завтра ми зустрінемося з вами віч-на-віч. Проте, за вимогами МОЗ, не забувайте взяти із собою маски для пересування коридорами університету і у місцях скупчення людей. Приготуйтеся до температурного скринінгу кожного ранку. Пам’ятайте про дотримання дистанцій та провітрювання. Дотримуйтеся правил респіраторної гігієни й етикету кашлю. Одягайтеся відповідним чином, щоб можна було провести заняття open air. Подбайте про засоби індивідуального захисту, а також мобільний Інтернет та власний ноутбук.
По університету виданий наказ, яким передбачені необхідні заходи щодо протидії поширенню коронавірусу. Він буде оприлюднений на сайті та соцмережах університету і структурних підрозділів.

 

Чекаємо студентів 2 курсу 1 вересня на 8.00, 3-4 курсів та магістратів на 8.20 в університеті! Першачків чекаємо з 15 вересня! З розкладом занять можна ознайомитися за посиланням.

Завідувач кафедри інформатики і кібернетики
проф. В. В. Осадчий.