Women Who Code CONNECT Digital 2020

23.06.2020

Протягом 3-й п’ятниць червня (5,12 та 19) проходила онлайн конференція розробників WWCode CONNECT Digital 2020, що організована спільнотою Women Who Code, місія якої надихнути жінок на успіх у кар’єрі в галузі технологій.

У ній взяла участь викладачка нашої кафедри доц. Осадча К.П., як учасниця цієї спільноти, та студентки магістратури Мирошниченко О.П. та Чикішева Я. Ю.. Протягом 3-х днів на конференції була можливість взяти участь у обговоренні технічних питань від лідерів галузі, експертів та колег, які змінюють світ через ІТ. Висвітлювались такі теми, як блокчейн, мобільна і веб-розробка, хмарні технології, наука про дані, кібербезпека, штучний інтелект і машинне навчання через розмови, семінари, лабораторії з кодування та демонстрації.
Кожна п’ятниця була присвячена своїй тематиці:

5 червня — Код: для удосконалення своїх умінь на технічних переговорах, семінарах та демонстраціях прогармних продуктів

12 червня — Кар’єра: для розвитку кар’єри за допомогою зустрічей та реальних розмов про резюме, переговори, лідерство та підготовку до інтерв’ю

19 червня — Спільнота: як інші використовують свої суперсили для добра, щоб змінити світ

Нагадуємо, що до спільноти Women Who Code (WWCode) може приєднатися кожна бажаюча за посиланням https://www.womenwhocode.com.