Участь і перемога студентів та викладачів кафедри у конкурсі студентських наукових робіт «Інформаційні системи і технології»

27.05.2020

26 травня викладачі кафедри інформатики і кібернетики — проф. Осадчий В.В., проф. Круглик В.В., доц. Осадча К.П. у складі членів журі та студенти — Іванов О., Прядко А., Гайцук С. брали участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Інформаційні системи і технології».

У конкурсі загалом брали участь 92 учасники із 83 роботами з 46 закладів вищої освіти України.

Конкурс відбувався на базі Хмельницького національного університету. У фіналі взяли участь 26 робіт, які оцінювалися 25-ма членами журі з усієї України.

За результатами конкурсу у запеклій боротьбі робота Іванова Олександра під керівництвом проф. Осадчого В.В. на тему «Розробка додатку з доповненою реальністю для вибору меблів з можливістю керування об’єктами» та робота Гайцука Станіслава під керівництвом Круглика В.С. на тему «Розробка корпоративного порталу для міжнародного туроператора на базі CRM-системи» отримали 3-і призові місця. Інші роботи були відзначені грамотами за участь. ⠀

Дякуємо студентам і керівникам за участь і гарну роботу! Вітання переможцям!