Відкриття першого у Мелітополі STEAM-camp!

11.06.2019

10 червня на площі перед університетом відбулося відкриття літнього STEAM-camp, ініційованого і організованого кафедрою інформатики і кібернетики.

Студенти студради університету і викладачі кафедри інформатики разом з 30-ма учасниками STEAM-camp робили зарядку, танцювали, грали в ігри, знайомилися і малювали.

Після відкриття STEAM-camp були проведені майстер-класи.

К. П. Осадча ознайомила учнів середньої групи зі світом віртуальної та доповненої реальності. Під час кількох годинного майстер-класу діти отримали уявлення як працюють ці технології, ознайомилися з термінологією цієї галузі комп’ютерних наук, розглянули сучасні приклади використання віртуальної та доповнено реальності, занурилися у віртуальний світ за допомогою окулярів віртуальної реальності та завдяки смартфонам отримали власний досвід застосування доповненої реальності у житті та розвагах.

А. Ю. Чемерис для учнів старшої групи провела майстер-клас з 3D-моделювання у STEAM-лабораторії університету. Кілька годин майстер-класу учні із захопленням вивчали можливості графічного редактору Autoesk Maya, а саме займались моделюванням та текстуруванням персонажу у стилі Minecraft.