Вітаємо учасників Міжнародного конкурсу з комп’ютерної графіки та веб-дизайну «CreDiCo»

30.05.2019

Міжнародний конкурс з комп’ютерної графіки та веб-дизайну «CreDiCo» проводиться за сприяння Лабораторії використання інформаційних технологій в освіті при кафедрі інформатики Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка (Україна), Академії Яна Длугоша (Польща) та Білоруського державного педагогічного університету імені М. Танка (Білорусь) серед молоді, яка цікавиться і займається вивченням комп’ютерної графіки і анімації. Тематикою 2019 року стала «Школа майбутнього».
Кафедру інформатики і кібернетики Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького цього року представили студенти 2 курсу спеціальності 122 Комп’ютерні науки, що навчаються за спеціалізацією “Комп’ютерний дизайн”. Керівництво науковою роботою студентів здійснювалось асистенткою кафедри інформатики і кібернетики Чемерис Г. Ю.
На розгляд професійного журі, що складалось з фахівців в галузі веб-технологій, дизайну, комп’ютерної графіки та анімації було підготовано та подано дві роботи:

Компанієць Алла підготувала роботу у категорії “Веб-дизайн” на тему “Космічна школа майбутнього”. Майбутнє освіти вона побачила у перспективах дослідження космічного простору, пофантазувала відносно організації навчальної програми та навчальних космічних експедицій.

Цибуляк Олег підготував роботу у категорії комп’ютерна графіка на тему “Science of Future”, де надав у концепт-арті власне філософське бачення того, що у майбутньому передаватися знання будуть не за допомогою книжок та традиційних уроків, а за допомогою футуристичного пристрою — нейрошолому.

За результатами конкурсу робота Компанієць Алли посіла 2 місце у номінації “Веб-дизайн: Графічне оформлення”.

Бажаємо подальших успіхів та натхнення у творчій та науковій діяльності!