Women Techmakers

05.11.2018

Завдяки участі у програмі Women Techmakers доцент кафедри інформатики і кібернетики Осадча К.П. отримала Travel Grant і мала можливість відвідати Firebase Summit від Google у Празі.

       

Третій щорічний Firebase Summit — масштабна подія, на якій було багато ІТ-спеціалістів з усього світу.
На саміті можна було дізнатись від провідних фахівців Google, як Firebase допомагає розробникам мобільних додатків протягом усього життєвого циклу розробки покращувати їх програмний продукт; яЯк API Firebase Management API, REST API дозволяє створювати та керувати проектами та додатками програмним шляхом ; як ML Kit робить машинне навчання легким та доступним для всіх розробників програм, незалежно від досвіду роботи у галузі машинного навчання; як Cloud Firestore та бази даних Realtime допомагають розробникам у тестуванні програмних продуктів тощо.


  

Це чудова можливість поспілкуватися безпосередньо з командою розробників Firebase та великою ІТ-спільнотою.
На воркшопах можна було отримати практичні навички під керуванням кращих інструкторів: як Firebase використовує машинне навчання та BigQuery, як допомагає керувати потоками інформації у реальному часі, як використовувати Firebase для ідентифікації особи і розпізнавання тексту