Нагородження переможців та учасників I-Teacher 2

26.10.2018

26 жовтня врученням призів переможцям і учасникам завершився конкурс I-Teacher 2, що був присвячений інформатиці як науці майбутнього й професії учителя інформатики. Конкурс відео-роликів був організований удруге кафедрою інформатики і кібернетики.

Його спонсорами стали Web-студія Profi.net.Ua Group, яка надала для нагородження переможців квадрокоптер і Bluetooth-колонки; кафедра інформатики і кібернетики — окуляри віртуальної реальності; розважальний центр «Шторм» — подарункові сертифікати на гру у боулінг; Інтернет-провайдер Медіана — подарункові сертифікати на 1 рік безкоштовного Інтернету.

У конкурсі брали участь 10 відео-роликів, що були розміщенні в Instagram-акаунті кафедри інформатики і кібернетики @ikafedraMDPU. Ролики були зроблені учителями інформатики та їх учнями. Активну участь продемонстрували учні і вчителі Ліцею № 5 та ЗОШ 8, також яскраві і креативні ролики були представлені учнями та учителями спеціалізованої школи №23, ЗОШ № 13, Гімназії № 9, Костянтинівської СРШ «Прометей», Костянтинівського ліцею «Ерудит».

 

Протягом 2-х тижнів відбувалося голосування за ролики учасників. За підсумками реальних лайків представлених відео-роликів переможцями конкурсу стали:

1 місце — учитель інформатики Ліцею № 5 Андрюшина М.Б.,

2 місце — учениця Гімназії № 9 Щукіна Софія,

3 місце — учениці спеціалізованої школи №23 Гаркушка Діана та Мулюкова Лариса.

Нагородження учасників проходило в теплій дружній атмосфері. Учасників конкурсу і їх друзів чекали інтелектуальні ігри, засоби доповненої та віртуальної реальності , і звісно подарунки та солодощі.