Участь в урочистій зустрічі Президента України Петра Порошенка з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівника освіти

05.10.2018

04 жовтня 2018 р. делегація Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького взяла участь в урочистій зустрічі Президента України Петра Порошенка з працівниками освітньої галузі з нагоди Дня працівника освіти, яка відбулася у Маріїнському палаці (м. Київ).

Університет представляли викладачі кафедри інформатики і кібернетики: завідувач кафедри, професор Осадчий В.В., доцент Осадча К.П., старший викладач Наумук І.М., старший викладач Конюхов С.Л.

Під час зустрічі Президент України звернувся до усіх освітян країни зі словами щирої вдячності за виконання їхньої відповідальної місії – виховання молодого покоління, окреслив пріоритети освітньої політики нашої держави, а також побажав наснаги і творчих злетів усім учасникам освітнього процесу: вчителям і учням, викладачам і студентам.

Найкращим представникам галузі Голова держави вручив державні нагороди. Цього року за значний особистий внесок у розвиток національної освіти, підготовку кваліфікованих фахівців, багаторічну плідну педагогічну діяльність та високий професіоналізм присвоєно почесне звання «Заслужений діяч науки і техніки України» завідувачу кафедри інформатики і кібернетики, доктору педагогічних наук, професору Вячеславу Володимировичу Осадчому (Указ Президента України №300/2018 від 04.10.2018 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти»).

Ми щиро вітаємо Вячеслава Володимировича з нагородою і визнанням його праці на державному рівні. Бажаємо нових досягнень у процесі підготовки кваліфікованих ІТ-фахівців, програмістів, вчителів і викладачів інформатики.