Участь студентів і викладачів кафедри інформатики і кібернетики у міжнародній Data Summer Conf (м. Одеса)

23.07.2018

21 липня представники кафедри інформатики і кібернетики взяли участь у міжнародній Data Summer Conf, яка відбулася в Одесі і була організована компанією Provectus. Конференцію відвідали викладачі проф. Осадчий В.В., доц. Осадча К.П., Конюхов С.Л., Чорна А.В., Крашеніннік І.В., а також студенти Букреєв Д., Ліхачов Д., Ліхачов К.

Конференція була присвячена актуальним напрямам сучасної теоретичної і прикладної інформатики – Data Science і Big Data. У ній взяли участь спеціалісти підприємств галузі інформаційних технологій України. З доповідями виступили 14 спікерів з провідних компаній світу: AWS, Spotify, GridGain Systems, Google Developers й ін. Вони спілкувалися з аудиторією англійською мовою у форматі TED Talks.

Конференція стала майданчиком для спілкування лідерів і фахівців галузі. Усі зацікавлені мали змогу взяти участь у її роботі, поділитися досвідом й ідеями, ознайомитись з тенденціями розвитку Data Science і Big Data, отримати реальний практичний досвід.

У результаті конференції викладачі кафедри ознайомились з трендами розвитку сучасної інформатики, які слід враховувати під час навчання студентів спеціальності «Комп’ютерні науки». Студенти дізналися про можливі напрями свого подальшого професійного розвитку.